Special services voor unieke situaties

De dienst special services is zoals de naam al doet vermoeden een apart onderdeel van interPI. Het bestaat uit diensten die we aan onze klanten bieden die niet veel voorkomen en/of unieke vaardigheden eisen.

Preventieve observatie

Met onze preventieve observatie dienst doen wij onopvallende observaties bij bijvoorbeeld een belangrijke jaarlijkse beurs waar veel internationale gasten en VIP's aanwezig zijn. Onze eenheid is onopvallend aanwezig om mogelijk allerlei soorten criminele-, ontvoering- en terrorisme dreigingen van te voren te detecteren. Dit wordt in de ‘hippe’ mond ook wel predictive profiling genoemd.
Preventieve observatie kan ook prima ingezet worden voor beveiligingsdoeleinden, wij beveiligen met deze dienst bijvoorbeeld pleeggezinnen, VIP’s en CEO’s. Daarnaast kunnen we ook uw spullen, panden of andere luxe objecten hiermee beveiligen (objectbeveiliging).

Speciale interventies

We hebben zelfs teams voor speciale interventies, zoals bijvoorbeeld het begeleiden van schepen, helpen bij anti-ontvoering of andere ‘spannende’ gelegenheden zoals het inzamelen van informatie in 'lastige' gebieden of steden.

Hulp en bescherming bij ontvoering

We zijn gespecialiseerd in het voorkomen van en hulp bij ontvoeringen en/of vermissingen. De eerste 72 uur van een vermissing of ontvoering kunnen van levensbelang zijn. De 24 uur wachttijd van onder meer de Nederlandse politie is wellicht begrijpelijk, maar het is tevens essentiële tijd die niet gemist mag worden. Wij hebben zelfs zaken opgelost voordat de politie iets kon én mocht doen.

Red Teaming

Ook het testen van de veiligheid van uw organisatie met behulp van ons Red Team hoort bij ons tot de mogelijkheden.

Onze Werkwijze

U krijgt bij ons een gratis (telefonische) intake en ontvangt een vrijblijvende opdrachtbevestiging met alle gemaakte afspraken, doorlooptijd(en) en prijzen.

Zodra de opdracht is bevestigd krijgt van ons persoonlijke begeleiding en advies. We gaan exact bekijken wat we op het gebied van veiligheid kunnen leveren en plannen dat samen met u in.

De uitvoering van de opdracht verloopt vervolgens zoals we deze zijn overeengekomen. Mochten er belangrijke wijzigingen zijn dan is er uiteraard overleg.