TSCM - Sweep naar afluisterapparatuur

Heeft u het vermoeden dat er afluisterapparatuur is geplaatst, in uw woning, bedrijf, voertuig of anders? Wij bieden een professionele Sweep (TSCM - Technical Surveillance and Countermeasures)

Wij detecteren eventuele aanwezigheid van verborgen (opname) apparatuur. Tijdens een sweep zoeken wij naar apparatuur en technieken die gesprekken of beelden kunnen vastleggen of verzenden. Deze kunnen verborgen zitten in alledaagse voorwerpen, bijvoorbeeld airco units, plafonds, computers, laptops, meubilair, verlichting, telefoons en andere denkbare plekken.

Wij werken uitsluitend met de meest betrouwbaarste apparatuur. Onze bevindingen koppelen we aan U terug met eventueel beveiligingsadviezen. Bij ons bent U verzekerd van een degelijk en professioneel onderzoek.

Kosten Sweep / TSCM

De kosten voor een onderzoek is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaald de oppervlakte en de plaats van de locatie in grote mate de kosten, over het algemeen moet u rekenen tussen de € 1.000 en € 1.500 per dag.

Na akkoord van een opdracht voeren wij het onderzoek meestal op zeer korte termijn uit waarbij dit uiteraard ook in de avonduren of in het weekend kan plaatsvinden.

Ons doel is om de veiligheid risico’s te beperken en veiligheid in de levensstijl van onze klanten te integreren.

Onze Werkwijze

U krijgt bij ons een gratis (telefonische) intake en ontvangt een vrijblijvende opdrachtbevestiging met alle gemaakte afspraken, doorlooptijd(en) en prijzen.

Zodra de opdracht is bevestigd krijgt van ons persoonlijke begeleiding en advies. We gaan exact bekijken wat we op het gebied van veiligheid kunnen leveren en plannen dat samen met u in.

De uitvoering van de opdracht verloopt vervolgens zoals we deze zijn overeengekomen. Mochten er belangrijke wijzigingen zijn dan is er uiteraard overleg.